Foredragsholdere

Foredragsholder

Herunder kan du se nogle af vores forskellige foredragsholdere.


Jeanette

Jeanette

Jeanette er B-sidens nye medlem. Med sine 40 år på bagen har Jeanette en meget spændende historie at fortælle. Jeanette kommer selv fra et dysfunktionel baggrunds familie hvor uærlighed og dysfunktionel familie adfærd har været dagligdag.

Samtidig har Jeanette haft misbrug tæt på kroppen og været tæt på rockermiljøet i Danmark. Dette har medført at Jeanette modtog  en dom på næsten 4 års fængsel som blev afsonet på Møgelkær statsfængsel. Samtidig var hendes egen familie på opløsningens rand og da Jeanette bliver løsladt, venter et liv i kaos og disharmoni.

Hør Jeanettes historie om hvordan det er at sidde på Møgelkær statsfængsel og hvordan det er at leve i et dysfunktionelt familiemønster.  


Ricki

Ricki

I møder Ricki. 25 år gammel, født og opvokset på Vestegnen.

Ricki startede allerede som ung med at lave kriminalitet og tage stoffer. Han startede i det små men det udviklede sig hurtig til grov kriminalitet. Han har begået biltyveri, indbrud, vold, mordforsøg og røverier.

Ricki har en fortid inden for hooliganisme, hvor han har været med til grove overfald og planlagt vold.

Ricki har afsonet 4,5 års fængsel og har siddet i fængsel i både Sverige og Østrig.

Ricki har været i behandling for hans misbrug samt deltaget i flere kurser for kognitiv og vredes terapi.

Ricki er nu ude af sit misbrug og lever en kriminalitetsfri tilværelse.

Samtidig sætter Ricki også fokus på det at være Hooligan. Hvad vil det sige? og hvad er en Hooligan?

Rickis historie er en yderst spændende historie som tager deltageren med ind i en verden som kun de færreste kender til.


Kim

Kim

I møder Kim der til daglig arbejder som fængselsbetjent i Ringkøbing Arrest. Kim har været fængselsbetjent i 16 år. Han er desuden uddannet som psykoterapeut og har egen praksis.

Kim arbejder som mentor for løsladte indsatte, der mangler en guideline til hverdagens udfordringer.

Foruden arbejdet som fængselsbetjent, har han deltaget i flere film i store og små roller.

Han har igennem hans virke som fængselsbetjent og psykoterapeut set og mødt mange skæve eksistenser og sørgelige skæbner.

Kim har i ca. 10 år holdt foredrag for en bred vifte af det danske samfund. Lige fra skolebørn til advokater og pædagoger.

Kim fortæller om hans liv som fængselsbetjent. Hans hverdag på jobbet og hvad man oplever gennem mange år bag murene.

Det at være uddannet psykoterapeut gør at Kim ser problematikkerne fra en anden synsvinkel. Dette bevirker at foredragene/ temadagene bliver en helt andet oplevelse, som er meget mere konfronterende og imødekommende. Publikummet bliver gjort til en del af foredraget/ temadagen hvor inddragelse er en selvfølge.

Der bliver taget hul på en masse udfordringer/ problematikker som gør at foredraget eller temadagen derfor bliver mere indlevende og udfordrende for den enkelte gæst eller deltager.   


Brian

Brian

I møder Brian på 47 år. Brian kommer fra et hårdt socialt belastet kvarter i provinsen.

Brian er skilsmissebarn og boede under hans barndom sammen med mor og søster.

Han var moppeoffer i skolen fordi han bla. gik i tøj der var lapper på. Han blev kaldt “lappen”.

I en tidlig alder fandt han ud af han var god til at stjæle, og denne evne udnyttede han fuldt ud.

Brian har mange domme for kriminalitet, og har sammenlagt siddet 17 år i fængsel.

Brian har solgt narko, hælervarer, udøvet vold og brugt våben.

Brian fortæller om hans liv, hvordan det har været, hvad han har oplevet i fængslet og hvor meget han har mistet. Kort sagt, der bliver ikke lagt fingre imellem!

Brian fortæller om hans møde med det kriminelle Danmark. Samt hans tid under og efter afsoningen.

Brian har været løsladt i adskillige år og har været kriminalitets fri op til dags dato.


Pernille

Pernille

I møder Pernille der ligesom Henrik til daglig arbejder i Statsfængslet Østjylland.

Pernille har været fængselsbetjent i 16 år. ”Fængselslivet” startede i Vestre Fængsel i København, hvor Pernille blandt andet arbejde med kvindelige indsatte. Pernille har også arbejdet i en periode i Arresthuset i Kolding. Pernille fortæller om livet bag murene som hun har oplevet gennem hendes 16 år blandt kriminelle.

Det er både fortællinger om dagligdagen i et fængsel og de mange oplevelser der har været, på godt og ondt, blandt nogle af landets hårdeste kriminelle.

Kort og godt fortæller Pernille hvad der efter hendes mening, gør jobbet som fængselsbetjent til verdens bedste arbejde.


Henrik

Henrik

I møder Henrik der til daglig arbejder som fængselsbetjent på Nordeuropas mest sikre fængsel.

Henrik har været fængselsbetjent i 21 år og er desuden uddannet som ungdomspædagog. Han er ligeledes i gang med at uddanne sig til psykoterapeut, ved siden af arbejdet.

Henrik har lige som Kim deltaget i forskellige serier og har været med til at lave en bog om fængselslivet.

Henrik har i en periode på 4 år arbejdet på et døgnanbringelsessted for unge kriminelle eller unge med forskellige diagnoser som borderline, asberger eller ADHD.

Henrik har på samme måde som Kim set mange sørgelige skæbner og skæve eksistenser i løbet af hans karrierer, både som fængselsbetjent og pædagog.

Henrik har holdt fordrag i ca. 16 år for skoler, foreninger, samt private virksomheder og er derfor B-siden´s “mastodont”.

Henriks historie tager dig med igennem 25 års fængsels historie og fortæller jer historien om en “helt almindelig fængselsbetjent” og hvad han har oplevet.

En verden du ikke ville tro eksisterede  

B-siden logo