Om

Om

B-siden er en sammenslutning af personer som til dagligt har sin gang i miljøer, hvor folk mistrives. Det kan være på grund af kriminalitet, misbrug, mobning eller en anden kultur. Mød de mennesker som dagligt har en hård kamp med sig selv om at kunne leve det gode liv.

Hør en tidligere indsat fortælle sine beretninger om livet i fængsl,lLivet i misbrug og livet i et miljø som på ingen måde minder om dagligdagen for de fleste. En verden hvor vold, trusler, og misbrug sætter dagsordenen.

Mød også fængselsbetjentene som fortæller deres historie om livet bag murerne. Om arbejdet med de skæve eksistenser der findes ”bag murerne”, og hvilke problematikker dette giver i dagligdagen i et fængsel?

B-siden går tæt på den kyniske kriminalitet som kun de færreste kender til. B-siden tager dig med ”bagom” kulisserne i en verden der er fyldt med mistillid, misforstået æresbegreber, svigt og meget andet.

  • Hvad vil det sige at være kriminel i Danmark?
  • Hvad vil det sige at komme i fængsel?

Disse spørgsmål besvarer B-siden. Her tages emner som bande – rockerkonflikt, dys social adfærd, mobning og andre problematikker op.

 

B-siden logo