Værdigrundlag for B-siden

Værdigrundlag for B-siden

I B-siden har vi et værdigrundlag som bygger på 5 grundpiller.

ANSVAR

ENGAGEMENT

ÆRLIGHED

ÅBENHED

ALLE HAR RET TIL AT LEVE DET GODE LIV

Ansvar:
Vi i B-siden tager ansvar for vores medmennesker og for vores engagement i samfundet. Vi mener i B-siden at vi har et ansvar for at kunne fortælle vores historie og give vores viden videre til de mennesker som har brug for den. B-siden består af en gruppe personer som på en eller anden måde, har kontakt til et miljø som er hårdt belastet. Denne erfaring mener vi er vores ansvar, at levere videre til vores medmennesker. Sådan at problematikker, udfordringer, forhindringer, dilemmaer bliver belyst. Det er et vigtigt omdrejningspunkt for B-siden, at dele vores viden med samfundet.

Engagement:

Vi i B-siden mener at engagement er nøgleordet i enhver succes. Succesen måles på hvordan samfundet trives og samfundet trives godt hvis man er engageret i samfundet. Det hele hænger sammen. Det er B-sidens holdning. B-siden engagere sig gerne i samfundet og deler ud af vores personlige erfaringer.

Ærlighed:  

Vi i B-siden mener at ærlighed er den bedste løsning på en hver udfordring. Ærligheden betyder rigtig meget for B-siden. Vi arbejder til dagligt i en verden hvor Uærlighed trives og hvor mistillid, misforstået æresbegreber, afstumpet adfærd, dysfunktionelle strategier trives. Derfor er ærlighed en vigtighed i B-siden. Uden den, bliver det uærligt og falsk, hvilket igen føre til mistrivsel.

Åbenhed:

Vi i B-siden tror på åbenhed. At være åben og ærlig overfor os selv men også vores medmennesker. Det er en helt klar ressource i B-siden at vi viser åbenhed overfor vores medmennesker. Vores medmennesker skal se os, høre os og forstå os. Samtidig skal B-siden også se, høre og forstå vores medmennesker. Det er for B-siden, åbenhed.

Alle har ret til det gode liv:

Det ligger helt fast i B-sidens koncept. Alle har ret til det gode liv. Det er vores grundlæggende værdi. Det er for B-siden et vigtig omdrejningspunkt i vores opgave i forhold til vores rolle i samfundet. Vi repræsentere en verden hvor de færreste mennesker lever det gode liv. Deres historie skal fortælles og vi skal tage ved lære. Vi i B-siden vil hele tiden tilstræbe os at kunne vise vores medmennesker, at alle har ret til det gode liv. Vi i B-siden tror på at såfremt en forandring skal skabes, så skal den starte indefra dig selv. Inderlighed, omsorg, empati, kærlighed og “commitment” er vigitge værktøjer i målet som er: Alle har ret til det gode liv.

 

 

B-siden logo