Foredragsholdere

Foredragsholder

Herunder kan du se nogle af vores forskellige foredragsholdere.


Jeanette

Jeanette

Jeanette er B-sidens nye medlem. Med sine 40 år på bagen har Jeanette en meget spændende historie at fortælle. Jeanette kommer selv fra et dysfunktionel baggrunds familie hvor uærlighed og dysfunktionel familie adfærd har været dagligdag.

Samtidig har Jeanette haft misbrug tæt på kroppen og været tæt på rockermiljøet i Danmark. Dette har medført at Jeanette modtog  en dom på næsten 4 års fængsel som blev afsonet på Møgelkær statsfængsel. Samtidig var hendes egen familie på opløsningens rand og da Jeanette bliver løsladt, venter et liv i kaos og disharmoni.

Hør Jeanettes historie om hvordan det er at sidde på Møgelkær statsfængsel og hvordan det er at leve i et dysfunktionelt familiemønster.  


Kuno

Kuno

Mød Kuno som er tidligere indsat i de danske fængsler. 
Kuno kommer fra en dysfunktionel barndom hvor livet ikke altid var let. Kuno begyndte ret hurtig at blive “en af de andre” som startede med at lave “drengestreger” og endte med at komme i fængsel. Herfra tog det fart og Kuno startede en karriere som kriminel i en ung alder. Livet som kriminel bød på et misbrug samt en masse fængselsbesøg. Sidste dom som Kuno modtager er cirka 10 års fængsel. I de 10 år lærte Kuno at der findes en anden levevej og der findes “et godt liv”. Det krævede en masse arbejde, især med sig selv. 
Kuno blev løsladt i 2018 og har siden været en del af “holdet” på B-siden. Kuno fortæller livligt og spændende om sit liv og hvordan han startede fra “barn” til hvor han er nu. 

Et virkeligt spændende og medrivende foredrag, som sætter tanker igang ved de fleste.  


Kim

Kim

Kim er til dagligt ansat i Ringkøbing arrest og har været fængselsbetjent i 22 år. Han startede i 2000 i Horsens statsfængsel og var med til at lukke dette. Efter lukningen gik Kim som betjent i mange år i Østjylland Statsfængsel. Nu er Kim tilknyttet Ringkøbing arrest som er et lille arresthus, placeret tæt ved Ringkøbing fjord. 

Kim er uddannet Fængselsbetjent og er stifter af B-siden. Ved siden af sin karriere er Kim også uddannet psykoterapeut med speciale indenfor gestaltterapi. Dette bruges også under foredragene således at publikum bliver inviteret med i foredraget. 
Det har altid været en “kæphest” for B-siden at beskæftige sig med “Det gode liv” og hvilken størrelse det har. Så foredragene indeholder mange ingdgangsvinkler til “det gode liv”. Eksempevis bruges der meget tid på at snakke om “manglende indlæring” og “forkert indlæring”. Noget vi alle kan forholde os til. 


Pernille

Pernille

Mød Pernille som har været fængselsbetjent i 22 år. 
Pernille startede sin karriere på Vestre Fængsel hvorefter hun startede i Horsens Statsfængsel. Da Horsens Statsfængsel lukkede, startede Pernille i Østjylland Statsfængsel, hvor hun var i mange år. Nu er hun ansat i et arresthus i region syddanmark. 

Hør Pernilles historie om livet i fænglserne og hvordan det er at være kvinde i et af Danmarks “hårdeste fængsler”. Pernille fortæller om sin historie i fænglserne og hvordan hun til dagligt arbejder med nogle af samfundets mest belastede mennesker. 


Henrik

Henrik

I møder Henrik der til daglig arbejder som fængselsbetjent på Nordeuropas mest sikre fængsel.

Henrik har været fængselsbetjent i 21 år og er desuden uddannet som ungdomspædagog. Han er ligeledes i gang med at uddanne sig til psykoterapeut, ved siden af arbejdet.

Henrik har lige som Kim deltaget i forskellige serier og har været med til at lave en bog om fængselslivet.

Henrik har i en periode på 4 år arbejdet på et døgnanbringelsessted for unge kriminelle eller unge med forskellige diagnoser som borderline, asberger eller ADHD.

Henrik har på samme måde som Kim set mange sørgelige skæbner og skæve eksistenser i løbet af hans karrierer, både som fængselsbetjent og pædagog.

Henrik har holdt fordrag i ca. 16 år for skoler, foreninger, samt private virksomheder og er derfor B-siden´s “mastodont”.

Henriks historie tager dig med igennem 25 års fængsels historie og fortæller jer historien om en “helt almindelig fængselsbetjent” og hvad han har oplevet.

En verden du ikke ville tro eksisterede  

B-siden logo